Udendørs fitnessbane med crossfit redskaber

Borgerne i Ikast får nu mulighed for at få strammet kroppen op på en helt ny udendørs fitnessbane – helt gratis. Ikast F.S. Håndbold står bag projektet. Motion er vigtigt, også selvom man ikke er medlem af håndboldklubben. Derfor skal de røde kinder, større muskler og en mere aktiv hverdag ikke længere være forbeholdt medlemmer i sportsforeningerne i Ikast. Planen er, at den nye fitnessbane skal bestå af crossfit redskaber, der giver sved på panden. Men udover at være et samlingssted for at komme bedre i form, så skal fitnessanlægget også fungere som et mødested for socialt samvær.

En person, der så potentialer i projektet, og som i høj grad ønskede at ’lege med’, var Henrik Smed, der er varehuschef i føtex i Ikast. Han indstillede projektet til Salling Fondene, som endte med at betyde, at en kvart million blev stillet til rådighed til projektet.

“Ikast F.S. Håndbold er en lokal klub, som gør så meget for byen, og det vil vi selvfølgelig gerne være med til at støtte. Det er fedt, at vi kan hjælpe med at få nogle penge til byen, så der er mulighed for at få endnu mere gang i campusområdet. Det er jo et sted i byen, som rigtig mange benytter, og nu kan endnu flere få glæde af det – også uden at være medlem af en forening,” siger Henrik Smed.

Ikast F.S. Håndbold har modtaget en donation på 250.000 kroner. Den udendørs fitnessbane forventes at kunne tages i brug i sensommeren 2020.

Se hvad lokale medier skriver:
Stor donation giver nye træningsmuligheder – Ikast-Brandenyt

04. MAY 2020 KL. 08:29