1. produkter
  2. kategorier
  3. mere end 39.000 varer
Kurv 0

One pot kylling i karry

Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 20 min.

Ingredienser:

  • 400 g udbenet kyllingelår
  • 2 gulerødder
  • 1 squash
  • 3 dl jasminris
  • 1 dåse kokosmælk

 

Vi tror, at du har:

  • Neutral olie
  • 2 tsk karry
  • ½ l. hønsebouillon (1 hønsebouillonterning opløst i ½ l vand)
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær kylling, gulerødder og squash i tern.

Varm olie op i en stor gryde med middel varme. Tilsæt karry og svits det i ca. 30 sekunder, så smagen frigives.

Tilsæt kyllingetern og brun dem let i 2-3 minutter.

Kom herefter squash, gulerødder, ris, kokosmælk og hønsebouillon i gryden. Rør godt rundt og bring retten i kog.

Læg låg på gryden og skru ned til lav varme. Lad retten simre i 12-15 minutter til risene er færdigkogte. Rør et par gange undervejs, så retten ikke brænder på.

Smag til med salt og peber. Herefter er retten klar til servering.

Velbekomme!