One pot kylling i karry
Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 20 min.
Ingredienser:
- 400 g udbenet kyllingelår
- 2 gulerødder
- 1 squash
- 3 dl jasminris
- 1 dåse kokosmælk
Vi tror, at du har:
- Neutral olie
- 2 tsk karry
- ½ l. hønsebouillon (1 hønsebouillonterning opløst i ½ l vand)
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skær kylling, gulerødder og squash i tern.
Varm olie op i en stor gryde med middel varme. Tilsæt karry og svits det i ca. 30 sekunder, så smagen frigives.
Tilsæt kyllingetern og brun dem let i 2-3 minutter.
Kom herefter squash, gulerødder, ris, kokosmælk og hønsebouillon i gryden. Rør godt rundt og bring retten i kog.
Læg låg på gryden og skru ned til lav varme. Lad retten simre i 12-15 minutter til risene er færdigkogte. Rør et par gange undervejs, så retten ikke brænder på.
Smag til med salt og peber. Herefter er retten klar til servering.
Velbekomme!