Ovnbagte rodfrugter med kyllingeoverlår
Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 50 min.
Ingredienser:
- 800 g kyllingelår
- 500 g blandede rodfrugter
- 500 g kartofler
- 1 glas rød pesto
- 1 citron
Vi tror, at du har:
- 1 helt hvidløg
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180 grader (varmluft)
Skræl og skær kartofler og rodfrugter i ensartede, mellemstore stykker og læg dem i et stort ovnfast fad eller bradepande.
Tilføj kyllingen til fadet og krydr med salt og peber. Halver hvidløget og citronen og tilføj til fadet.
Bag det hele i ca. 45-55 minutter. Vend gerne i grøntsagerne undervejs, så de bliver jævnt bagt.
Når kyllingen er færdig, laves pestodressingen ved at røre rød pesto med salt og saft fra den ovnstegte citron. Herefter er retten klar til servering.
Velbekomme!