Paprikagryde
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 20 min
Samlet tid: 30 min
Ingredienser:
- 250 g portobellosvampe
- 1 rød peberfrugt
- 4 gulerødder
- 1 dåse hakkede tomater
- 4 dl basmatiris med splitlinser
- 200 g wienerpølse
Vi tror, at du har:
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 1 grøntsagsbouillonterning
- 2 spsk paprika
- 1 dl mælk
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
Kog risene som anvist på pakken.
Rens svampene, og skær dem i mundrette stykker.
Skyl peberfrugt og skær i små tern.
Skræl gulerødderne. Halvér dem på langs og skær dem i tynde skiver.
Skær pølserne i skriver.
Varm en pande med olie. Tilsæt svampe, gulerødder, pølser og peberfrugter og steg ved høj varme i et par minutter.
Skru ned til middelvarme og tilsæt hvidløg og paprika. Steg videre i et par minutter.
Tilsæt hakkede tomater, fyld dåsen med vand og tilsæt det til retten.
Tilsæt bouillonterning og mælk.
Lad retten simre i 10 minutter, eller indtil risene er klar.
Smag til med salt og peber.
Servér evt. med hakket persille.
Tip: Undlad pølserne for en vegetarisk variation.