1. produkter
  2. kategorier
  3. mere end 39.000 varer
Kurv 0

Paprikagryde

Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 20 min
Samlet tid: 30 min

Ingredienser:

  • 250 g portobellosvampe
  • 1 rød peberfrugt
  • 4 gulerødder
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 4 dl basmatiris med splitlinser
  • 200 g wienerpølse

 

Vi tror, at du har:

  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 2 spsk paprika
  • 1 dl mælk
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

Kog risene som anvist på pakken.
Rens svampene, og skær dem i mundrette stykker.
Skyl peberfrugt og skær i små tern.
Skræl gulerødderne. Halvér dem på langs og skær dem i tynde skiver.
Skær pølserne i skriver.
Varm en pande med olie. Tilsæt svampe, gulerødder, pølser og peberfrugter og steg ved høj varme i et par minutter.
Skru ned til middelvarme og tilsæt hvidløg og paprika. Steg videre i et par minutter.
Tilsæt hakkede tomater, fyld dåsen med vand og tilsæt det til retten.
Tilsæt bouillonterning og mælk.
Lad retten simre i 10 minutter, eller indtil risene er klar.
Smag til med salt og peber.
Servér evt. med hakket persille.

Tip: Undlad pølserne for en vegetarisk variation.