Pasta med kartofler
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 20 min
Samlet tid: 40 min
Ingredienser:
- 1 stilk bladselleri
- 2 gulerødder
- 4 bagekartofler
- 12 cherrytomater
- 100 g parmesanost
- 300 g fuldkornspenne
Vi tror, at du har:
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- 4 grøntsagsbouillonterning
- ½ tsk sort peber
- 1 spsk tørret rosmarin
- 1 tsk salt
Fremgangsmåde:
Hak bladselleri, gulerødder, løg og hvidløg fint, og svits det godt af i en gryde med olie.
Skræl kartoflerne og skær dem og tomaterne i mindre tern, og put dem i gryden.
Efter ca. 3 minutter tilsætter du bouillonterningerne og 2 liter vand.
Tilsæt salt, peber og rosmarin og lad retten simre i 20 min under låg til kartoflerne er møre.
Tilsæt nu pasta og lad retten koge videre indtil pastaen er kogt.
Tilsæt parmesanost og rør godt rundt imens.
Smag til med salt, peber og rosmarin.
Servér med brød og salat.
Tip: Erstat bagekartofler med kylling.