Pasta med svampe og spinat
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 25 min.
Ingredienser:
- 400 g frisk pasta
- 2 dl madlavningsfløde
- 200 g svampe
- 75 g frisk spinat
- 300 g kylling
Vi tror, at du har:
- 1 spsk olivenolie
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
Kog pasta efter anvisning på pakken. Gem 1 dl pastavand
Rens svampene og skær dem i skiver. Snit løg og hvidløg fint.
Skær kyllingen i strimler.
Varm en stor pande op med olie. Steg hvidløg og løg indtil de er bløde. Tilsæt kyllingen og steg til det er gennemstegt, ca. 5 min.
Tilsæt svampene og steg dem indtil de er gyldne. Tilsæt spinat. Krydr med salt og peber.
Tilsæt madlavningsfløde og lad det simre i 2 min. Juster med lidt pastavand hvis saucen er for tyk.
Vend den kogte pasta i svampesaucen, så den er godt dækket.
Velbekomme!