Beskrivelse
Specifikationer
Beskrivelse
Taffel Akvavit fra Aalborg Akvavit, eller i folkemunde ’Rød Aalborg’, er en klar, dansk akvavit. Den har en tydelig smag af kommenfrø, men giver man sig tid, kan man ane en diskret eftersmag af appelsin. Akvavitten er ren og karakterfuld, og nydes bedst på en temperatur mellem -18°C og +7°C grader. Find Taffel Akvavit frem til påske- eller julefrokosten og nyd et glas akvavit til din sildemad eller et godt stykke spegepølse.
Aalborg Akvavit har alverdens akvavitter og snaps i sit sortiment – alt fra krydrede og aromatiske til bløde og runde. Den første, Aalborg Taffel Akvavit, blev lanceret i 1846 og er også kendt under navnet ’Rød Aalborg’.
Om Aalborg Akvavit
Aalborg Akvavit har alverdens akvavitter og snaps i sit sortiment – alt fra krydrede og aromatiske til bløde og runde. Den første, Aalborg Taffel Akvavit, blev lanceret i 1846 og er også kendt under navnet ’Rød Aalborg’.