1. produkter
  2. kategorier
  3. mere end 39.000 varer
Kurv 0

Rød karry med græskar og kikærter

Portionen er til 4 personer.

Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.

Ingredienser:

  • 3 dl fuldkornsris
  • 3 tsk rød karrypasta
  • 1 hokkaido
  • 400 g tomater
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dåse kikærter

 

Vi tror, at du har:

  • 1 løg
  • 2 fed hvidlød
  • Neutral olie
  • 1 tsk karry
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Kog risene efter anvisningen på pakken.

Hak løg groft, hvidløg fint og skær tomaterne i tern.

Opvarm en pande med lidt olie til middel varme. Tilføj løg, hvidløg og rød karrypasta, og lad det hele stege til løgene er klare.

Fjern imens kernerne fra hokkaidogræskaret, skær det i grove tern og tilsæt det til panden sammen med 1 tsk karry. Lad græskarret stege et par minutter.

Tilsæt derefter tomater og kokosmælk, og rør det hele godt sammen. Lad retten simre i 15-20 minutter til hokkaidoen er mør, men stadig har bid. Juster evt. med lidt vand, hvis saucen er for tyk.

Hæld vandet fra kikærterne, skyld dem grundigt og tilføj dem til retten kort inden servering. Smag retten til med salt og peber.

Server derefter med ris.

Velbekomme!