Babyshampoo & babysæbe

På føtex.dk finder du et bredt udvalg af babyshampoo og babysæde, der er skabt særligt til at pleje og beskytte dit barns hår og er mild mod dit barns hud. Se mere herunder.

Hvad er specielt ved babyshampoo og babysæbe?

Babypleje er en vigtig del af dagligdagen som småbørnsforælder, og her er badetid blandt en af de mange opgaver. Til det formål kan der være behov for babyshampoo eller babysæbe. Babyshampoo og babysæbe er specielt udviklet til at være mild og skånsom mod dit barns følsomme hovedbund og sarte hud. Det betyder blandt andet, at det som regel kun indeholder de bedste og mest skånsomme ingredienser, der passer godt på dit barns hår, hovedbund og hud.

Find den rette babyshampoo og -sæbe til badetid

Når du vælger babyshampoo, er det vigtigt at finde en variant, der passer til dit barns behov. Vi tilbyder forskellige typer babyshampoo, der er skabt til forskellige behov. Har dit barn tørt hår, kan du vælge en fugtgivende babyshampoo, der tilfører ekstra pleje og næring. Har dit barn sensitiv hud, kan du vælge en mild og parfumefri babyshampoo, der minimerer risikoen for irritation.

På føtex.dk har vi desuden 2-i-1 shampoo og bad, som du kan bruge både i håret og på kroppen hos dit barn. Det gør det til både et nemt, pladsbesparende og sjovt alternativ, når det er tid til bad.

Gode råd til badetid med din baby

Når det kommer til badetid med din baby, er det vigtigt at finde en god balance. For de fleste spædbørn er det tilstrækkeligt at bade dem 1-2 gange om ugen. Hvis dit barn har tendens til at bliver snavset efter en aktiv dag eller efter en god gang aftensmad, kan hyppigere badning være nødvendigt.

Når du skal vaske dit barns hår og krop, er det vigtigt at være forsigtig og skånsom. Start med at fugte håret og kroppen med vand, massér forsigtigt babyshampooen ind i hovedbunden, og fordel sæben rundt på kroppen. Skyl herefter grundigt med vand. Efter badet kan du eventuelt smøre dit barn ind i babyolie eller creme for at bevare en dejlig og blød hud.