Ansigtsrens

Her på siden finder du et udvalg af ansigtsrens, skintonics, make-up fjernere og cleansing milk, der renser din hud uden at udtørre den. Bestil ansigtsrens med det samme og få en flot og ren hud. 

Ansigtsrens – produkter til alle hudtyper

Det er vigtigt at afrense ansigtet grundigt. Gør det til en fast del af din morgen- og aftenrutine, når du står op, og når du går i seng, så vil du hurtigt se synlige, positive resultater. Her i shoppen her vi et bredt udvalg af ansigtsrens fra førende brands som Garnier, Clinique, Beauté Pacifique og Nivea. Du finder derfor nemt og hurtigt en makeup-fjerner, rensemælk, miscellar-vand, skintonic eller toner, der passer perfekt til netop din hudtype.

 

Tre grunde til at vælge ansigtsrens:

  • Fjerner snavs, støv, makeup, overskydende talg og urenheder
  • Renser, plejer, nærer og beskytter hud og evt. læber og øjne
  • Giver en ren basis for creme og/eller en perfekt makeup

 

Det er vigtigt at holde sin hud ren. I det daglige er huden - specielt i ansigtet - udsat for mange negative påvirkninger, som kan være medvirkende til tidlige aldringstegn. Indfør en fast afrensningsrutine, så du bibeholder din hud smuk og sund længst mulig. 

 

Hvad skal jeg vælge?

 Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Her får du en kort oversigt over nogle af de mest populære ansigtsrens-produkter på markedet.

  • Miscellar-vand: Er et vandoplæseligt renseprodukt, der fjerner både snavs, talg og oliebaseret makeup. Brug det på et stykke vat. Det er op til dig, om du vil afslutte med vand.
  • Renseskum: Bruges sammen med vand. Renser effektivt og fjerner makeup, snavs og urenheder, plejer og fugter huden.
  • Rensegel: Påføres huden og skummes op. Virker på samme måde som renseskum, er dog ofte mindre udtørrende.
  • Rensemælk: Påføres tør hud og masseres rundt i ansigtet, indtil makeup, og snavs er opløst. Resten fjernes med f.eks. vat med vand. Virker ikke udtørrende.

 

Når du har valgt din nye ansigtsrens, bestiller du den nemt og hurtigt på føtex.dk. Du har som altid ubegrænset returret, hvis du skulle fortryde dit køb.