Fodpleje

Skal fødderne have lidt ekstra omsorg og være pæne i sommersandalen, så er det nødvendigt med regelmæssig pleje af fødderne. Med vores alsidige udvalg af produkter til fodpleje er det nemt at indarbejde en fast rutine, som giver optimal pleje. Tjek vores kvalitetsprodukter i udvalget herunder.

Fodpleje – hold dine føder sunde og smukke

Når du vælger et af vores mange fodpleje-produkter, er det nemt at give dine fødder den omsorg, som de fortjener. Fødderne er den del af kroppen, som desværre mange gange bliver overset, når det gælder en fast plejerutine. Mange bliver først opmærksom på, hvor vigtigt det er at holde dem i orden, når der opstår et problem. Heldigvis holder vi et vågent øje med, hvad der lanceres af fodpleje-produkter, så du finder et spændende og altid opdateret udvalg af på hylderne her i shoppen.
 

Tre grunde til at vælge produkter til fodpleje:

  • Du får rene, sunde, glatte, smidige og smukke fødder
  • Undgå fremtidige og/eller minimer nuværende problemer
  • Nemme at bruge og uundværlige i en fast fodplejerutine

 

Det er vigtigt, at dine fødder fungerer optimalt. Gør de ikke det, kan det få negative konsekvenser. De arbejder hårdt for, at du skal kunne gå, løbe, hoppe og springe rundt i hverdagen uden problemer. Faktisk er de den del af kroppen, som tager det største slæb. De skal nemlig klare vægten fra resten af kroppen, og det kan være et slid. 

 

Hvad skal jeg vælge?

Fødder er forskellige, og du skal naturligvis vælge det/de produkt(er), der passer til den daglige pleje af netop dine fødder. Cremer, salver, file, sakse, negleklippere og -børster, skosåler og vabelplastre er blot en lille del af vores sortiment. Brug dem til at indføre en fast rutine, så du undgår fremtidige eller minimerer nuværende fodproblemer. 

  • Vask dine fødder hver aften før sengetid. Husk at tørre godt og grundigt mellem alle tæer.
  • Fjern tør og død hud fra den blødgjorte hud.
  • Massér fødderne med en god fugtighedscreme og med stille og rolige bevægelser.
  • Ifør dig nogle behagelige bomuldsokker for maks. effekt. 

 

Find dine favoritter inden for fod- og håndpleje, og bestil dem nemt og bekvemt på føtex.dk.