Håndcreme

Nærende og beskyttende er kodeordene for den bedste håndcreme. Det handler om at fugte huden og neglene, så dine hænder beskyttes mod de mange ydre påvirkninger. Vælg den bedste håndcreme, der fugter og trænger nemt ind i dine hænder. Se udvalget herunder på føtex.dk.

Vælg den bedste håndcreme

Håndcreme er fugt, beskyttelse og blødhed i ét produkt. Vælg efter din hudtype og efter, hvor udsatte dine hænder er for vind og vejr. Aldring ses på hænderne – sørg for velplejede hænder med den bedste håndcreme til dit behov. 
 

Tre grunde til at vælge en håndcreme:  

  • Du tilfører dine hænder nyttig fugt
  • Cremen smidiggør din hud og dine negle
  • Beskyt dine hænder mod vind og vejr

 

En god håndcreme virker beskyttende mod udtørring, og gør både huden og neglene mere fleksible og dermed modstandsdygtige. Velplejede hænder giver velvære og blød hud på det udsatte område, som hænderne er. 
 

Hvordan vælger du den bedste håndcreme?

Pleje af dine hænder er en vigtig del af din daglige hudpleje. Hænderne er året rundt udsat for sol, vind og skiftende temperaturer – det slider på hud og negle. Hold dine hænder vedlige med god håndcreme og vælg efter, hvad du har brug for i forhold til fugt, beskyttelse og blødhed. 

  • Fugt – De fleste typer cremer til hænderne har en ekstrem høj fugtgivende effekt. Nogle er mere tykke i konsistensen end andre, men det har ikke altid noget med indholdet af fugtgivende ingredienser at gøre. Vælg en håndcreme, hvor du kan mærke fugten trække ind i dine hænder. 
  • Beskyttelse – Pas på dine hænder, og beskyt dem mod udtørring, UV-stråler og alder. Brug jævnligt en håndcreme – evt. med UV-beskyttelse – og smør en gang imellem dine hænder ind i et tykt lag creme natten over. 
  • Blødhed – Er vigtigt for både mænd og kvinder. Blød hud på hænderne vidner om gennemfugtet og beskyttet hud, der er mere modstandsdygtig over for ydre påvirkninger og aldring. Lad blødhed være det ultimative mål for din håndcreme. 

 

Se det store udvalg af håndcreme online. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen