Foundation

Med en foundation, som matcher din hudtype og hudtone, får du en smuk og velplejet hud og det bedste grundlag for en perfekt makeup. Vi fører foundation og pudder fra populære brands til gode priser i vores udvalg her på siden.

Find din perfekte foundation i vores store udvalg

En foundation er det perfekte underlag, som gør det nemt at lægge en flot makeup, men som herudover også har en plejende effekt. Du skal vælge den efter din hudtype og hudtone. Er din hud normal, tør, fedtet, kombineret eller sensitiv? Har du en kold, varm eller neutral hudtone? En foundation, skal testes i dagslys og på kæbebenet, hvor den skal smelte sammen med din hudtone, hvis den skal virke naturlig.

Tre grunde til at vælge foundation:

  • Hudpleje – tilfører fugt, fedt og/eller vitaminer til din hud alt efter hudtype

  • Dækker ujævnheder, rødme osv. og får huden til at se ensartet og smuk ud

  • Er uundværlig som basis for den perfekte hverdags- og fest-makeup

Det kan være svært at afgøre, hvilken farve du skal vælge. Foundations findes i mange farver og nuancer, og nogle gange kan det være nødvendigt at købe to forskellige og så mikse sig frem til den helt rette nuance. Det samme gælder med pudder, hvor det kan være en god idé at investere i to nuancer og anvende dem både blandet og/eller hver for sig, alt efter om de skal påføres ansigtet, hals eller décolleté.

Hvilken foundation skal jeg vælge?

Konsistensen af en foundation er afgørende for dækningsgraden og holdbarheden, så det er vigtigt at vælge den, der passer til din hudtype. Her får du en kort oversigt over de mest almindelige foundation-typer.

  • Flydende: Nem at anvende og giver dig en let til medium dækning. 

  • Mousse: Påføres nemt og hurtigt. Er perfekt til dig, der blot ønsker en let dækning, om virker naturlig.

  • Kompakt: En meget dækkende pudder, der giver et semi-mat til mat look. Derfor oplagt til fedtet hud.

Find frem til den for dig bedste foundation, og bestil den på føtex.dk. Vi leverer både direkte hjem på din adresse og til den nærmeste pakkeshop.