Farverige læbestifte

Med en flot farve på læberne, får du en perfekt makeup, der giver din fremtoning et ekstra pift. Kig dig om i vores online sortiment af læbestifter fra førende brands og find den helt rigtige læbestift for dig.

Find den helt rigtige læbestift på føtex.dk

Hvad enten du bruger læbestift til dagligt, eller du kun påfører en lækker farve på dine læber til festlige anledninger, er der flere ting at tage hensyn til, hvis du vil være sikker på et godt resultat. Den ultimative læbestift skal kunne mere end give dine læber farve. Den skal også pleje og tilføre fugt. Tørre læber kan være svære at påføre farve, og selv med en god lipliner, kan det være svært at holde kanten smuk og skarp.

Tre grunde til at vælge en læbestift:

  • Den giver dit ansigt farve og friskhed 

  • Den farver, plejer og fugter dine læber

  • Den løfter hele dit outfit og fremtoning

Inden du vælger din nye læbestift, er det en god idé at tage et nærmere kig på din hudtone. Den finder du ved at kigge på blodårerne på f.eks. dit håndled. Er de blålige, har du en pink undertone, og så vil en læbestift i en kold farve klæde dig. Er de grønlige, har du en gul undertone, og her vil en læbestift i en varm farve være perfekt. Har du både blå og grønne årer, har du en neutral undertone, og så kan du bruge alle farver

Hvilken læbestift skal jeg vælge?

  • For et naturligt look: Vælg en farve, der er én tone lysere end din egen læbefarve og gerne en mat læbestift. Ønsker du et mere transparent look, kan en lipgloss være et godt alternativ. 

  • For et intenst look: Skal du til fest, er en rød læbestift et sikkert hit. Rød er dog ikke bare rød. Vælg en nuance, der komplementerer din hudtone og hårfarve, så får du det smukkeste resultat.

Vi opdaterer løbende sortimentet med de allernyeste læbestifter og liplinere. Du har derfor masser af muligheder for at finde frem til den for dig helt rigtige løsning. Vælg din favorit, og bestil den på føtex.dk.