Mascara

Her på føtex.dk har vi altid et bredt udvalg af fantastiske mascaraer. Kig dig om i udvalget herunder og find din favorit.

Få flotte øjenvipper med en god mascara

Det er de færreste kvinder, der ikke har mindst én rigtig god mascara i kosmetikpungen. Det har du sikkert også. Mascaraen er ganske enkelt favoritten, hvad enten du lægger en komplet makeup med eyeliner og øjenskygge, eller du blot definerer vipperne med et børstestrøg mascara. Mascara kan noget, som ingen anden makeup kan. Den åbner og markerer øjnene og får dig til at se frisk ud, og det er naturligvis vigtigt, da øjnene siges at være sjælens spejl.

Tre grunde til at vælge mascara:

  • Får vipperne til at virke f.eks. lange eller buede

  • Definerer øjnene og giver dig et frisk look

  • Er nemt og hurtigt at bruge – med stor effekt

Mascara er ikke blot mascara. Udvalget er stort, og du kan derfor få en mascara med præcis de kvaliteter, som du ønsker. Vi opdaterer konstant vores sortiment med det allernyeste, så du altid kan få en mascara, som passer til dig og lejligheden.  

Hvilken mascara skal jeg vælge?

Når du skal bestemme dig for en mascara, er det vigtigt, at du afdækker dit behov. Det gælder i forhold til:

  • Type: Klassisk, vandfast eller med fibre. Det er i høj grad en smagssag. Vælg den, som du føler dig bedst tilpas med i forhold til effekt og afrensningsrutine

  • Farve: Sort og brun er de mest populære farver. Er du lyshåret og har en meget lys hud, kan du med fordel vælge en brun nuance, da den giver et blødere look.

  • Volumen og længde: Ønsker du lange, buede, fyldige eller definerede øjenvipper? Her er det smag og behag og personlig præference, som spiller ind. 

Når du har fundet frem til den bedste mascara, bestiller du den nemt og hurtigt på føtex.dk. Du har naturligvis som altid her i shoppen ubegrænset returret på dit køb, hvis du vil bytte eller returnere.