Fiskeolie

Fiskeolie har i mange hundrede år været anvendt som kosttilskud til både voksne og børn. Find din favorit blandt vores udvalg og bestil online i dag på føtex.dk.

Find den bedste fiskeolie hos føtex.dk

På føtex.dk finder du bredt udbud af fiskeolie-præparater i Danmark. Vi har både de store, kendte og de mere prisvenlige brands. Du finder også et udbud af produkter, der tilbyder et tilskud af både Omega-3, -6 og -9 i samme pille. Så uanset hvad dine præferencer måtte være, finder du den bedste fiskeolie hos os.
 

Tre gode grunde til at købe fiskeolie:

  • Smager ikke af noget og giver i de rette mængder sjældent opstød af fiskeolie
  • Nem, hurtig og praktisk kosttilskud for at få Omega-3 fedtsyre
  • Indeholder fedtsyrer, der er vigtige for kroppen
     

Fiskeolie er rig på den flerumættede fedtsyre Omega-3. Denne fedtsyre har – sammen med de plantebaserede Omega-6 og -9 – i mange år været anset for at gavne en del af kroppens ernæringsmæssige behov. Derfor blev fiskeolie oprindeligt givet som tilskud til den daglige kost i form af levertran.

At fiskeolie på pilleform fortsat er et populært kosttilskud, vidner de mange forskellige mærker af fiskeoliepiller om. De findes i flere prisklasser, og kan også fås tilsat f.eks. ingefær, Q10, eller vitaminer.
 

Den lille hjælp i hverdagen

Fed fisk som f.eks. sild, laks, makrel eller sardin er den vigtigste kilde til Omega-3. Hvis du ikke kan lide fisk eller ikke får nok, kan fiskeolie være et godt kosttilskud. Her er fiskeolie på pilleform eller som mikstur den daglige hjælp til at få mere Omega-3 ind i kosten. Find din favorit i produktoversigten, og bestil online på føtex.dk.