Proteinbar

Proteinbar er en god måde at stille den lille sult på. En proteinbar er nem at have med i tasken eller lommen, når du er på farten. Find netop din favorit blandt de lækre smagsvarianter i udvalget herunder på føtex.dk.

Lækre proteinbarer

Proteiner mætter og er gode for din krop. Vær god ved dig selv med et nemt alternativ til fristelser på farten – tag en proteinbar med i tasken eller lommen, og vær altid klar til kampen mod den lille sult. Vælg mellem flere forskellige smagsvarianter. 
 

Tre gode grunde til at vælge proteinbarer:

  • Det er det smarte valg til den lille sult
  • Lækre smagsvarianter og nem at tage med
  • Proteiner mætter og er gode for kroppen
     

Vælg en proteinbar til den lille sult i stedet for en bar fyldt med sukker. Du finder mange forskellige smagsvarianter og kan nemt have den kompakte bar med på farten. Bliv mæt af proteiner, der er gode for din krop.
 

Hvornår skal du vælge en proteinbar?

Du skal vælge en proteinbar til den lille sult – ikke som erstatning for et stort måltid. Som med det meste sportsernæring er proteinbar sammensat til at give det maksimale udbytte for kroppen i det øjeblik, du spiser det.

  • Til træning er proteinbarer en nem smutvej til at få proteiner.
  • I skolen eller på arbejde når der er længe til middagspausen eller fyraften, slipper du for fristelsen til at købe andre snacks, når du har en proteinbar i tasken eller lommen. 
  • På rejsen i bilen, toget eller flyet kan du ikke altid få mad, når du er sulten – en proteinbar kan holde sig i alle temperaturer og er genial til den lille sult på farten. Undgå proteinbarer med højt kakaoindhold i varme temperaturer, da det let smelter og giver en fedtet konsistens. 
     

Vælg dine proteinbarer blandt de mange lækre varianter i det store online udvalg herover på føtex.dk – altid bedste kvalitet. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen