Proteindrik

Proteindrik i mange smagsvarianter. En god proteindrik mætter og kan være god for træningsentusiasten, den travle medarbejder eller de ældre. Nem at tage med. Se mere herunder på føtex.dk.

Mættende og nærende proteindrik

Fordelen ved proteindrik? Maven mættes, og kroppen får gavnlige næringsstoffer fra en god proteindrik. Pulveret med de mange smagsvarianter kan indtages af alle voksne og i forbindelse med træning, en travl hverdag eller af ældre med svag muskelmasse. 
 

Tre gode grunde til at vælge proteindrik:

  • En mættende og nærende drik til alle 
  • Lækre smagsvarianter
  • En hjælpende hånd til proteiner
     

Med en proteindrik i hånden får du gavnlige næringsstoffer og en mæt mave. Vælg din yndlingssmag og få dit daglige supplement af protein.
 

Hvem kan få gavn af proteindrik?

Alle voksne kan i princippet få gavn af proteintilskud i form af proteindrik. Brug den som sportsernæring, som et mellemmåltid eller til at komme lettere i mål med at få nok proteiner ved siden af din daglige kost.

  • Indholdet er i de fleste proteinpulvere baseret på mælkeprotein. Lider du at laktoseallergi, kan du vælge andre varianter, ligesom der findes veganske alternativer. Overskrid ikke den anbefalede dosis, og supplér med andre proteinkilder i din kost. En proteindrik kan erstatte et måltid, men ikke hele din proteinindtagelse. 
  • Smagen er afhængig af, hvilken type proteindrik du vælger. Inden for de fleste mærker kan du vælge mellem standard smagsvarianter som chokolade, jordbær og vanilje. Find din favoritsmag inden for dit favoritmærke.
     

Få hjælp til kosten via mættende proteindrik fra vores store online udvalg her på føtex.dk – altid den bedste kvalitet.