Proteinpulver

Proteinpulver er den nemme måde at hjælpe dig selv til et højere proteinindtag. Bland det i din mad eller drik som en shake. Velegnet til træning, den travle hverdag eller som supplement til en vegetarkost. Se mere i udvalget herunder på føtex.dk.

Køb proteinpulver med din favoritsmag

Det er en god idé at finde din favoritsmag, når du ønsker at købe proteinpulver. Inden for de forskellige mærker findes der flere smagsvarianter, som du kan mixe med væske eller blande i din mad. Køb det bedste proteinpulver til dit behov. 
 

Tre gode grunde til at vælge det bedste proteinpulver:

  • Hurtigt og nemt tilskud til din krop
  • Giver en god mæthedsfornemmelse 
  • Et godt supplement til en vegetar- eller veganerkost 
     

Proteinpulver er et kosttilskud, som kan supplere dit indtag af proteiner, så du lettere kan nå den anbefalede daglige mængde. Du opnår en god mæthedsfornemmelse, ligesom det proteinrige pulver supplerer en vegetar- eller veganerkost.  
 

Hvem kan få gavn af proteinpulver?

Kosttilskud med protein kan være gavnligt for voksne mennesker, der af forskellige årsager ikke får nok protein gennem kosten. 

  • Vegetar- eller vegansk kost kan have fordel af at blive suppleret med proteinpulver. Det kan være udfordrende at få nok proteiner på en kødfri kost, og en shake af proteinpulver eller som drys på maden kan være en kærkommen afveksling. 
  • Træning kan give et godt resultat med optimal kost, herunder blandt andet den rigtige mængde protein. Vælg den fedtfattige løsning med proteinpulver som kosttilskud til dine øvrige madvaner.
     

Se nærmere på de mange typer proteinpulver i vores store online udvalg herover på føtex.dk. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen