1. produkter
  2. kategorier
  3. mere end 39.000 varer
Kurv 0

Spansk tortilla

Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 25 min.

Ingredienser:

  • 500 g kartofler
  • 75 g babyspinat
  • 8 æg
  • 60 g parmesanost
  • 1 tsk chiliflager

 

Vi tror, at du har:

  • 1 løg
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt og peber

Fremgangsmåde:

Kog kartoflerne til de er møre. Køl dem af og skær dem i tern.
Snit løget fint. Steg løg og spinat på en stor pande i olivenolie ved middelvarme, til de er bløde.
Tilsæt kartoffeltern og chiliflager og steg videre i et par min., mens du vender dem hyppigt.
Skru ned for varmen og læg et låg på – hvis du har.
Steg videre i 3 min.
Pisk æg imens sammen med salt og peber. Hæld blandingen på panden, drys parmesanost over og læg låget på igen.
Lad tortillaen bage færdig på komfuret i ca. 20 min. ved lav varme.
Servér ristet rugbrød, purløg og ketchup til.

Tip: Du kan også bage din tortilla i ovnen ved 180 grader i 15 minutter, hvis du har en pande, der kan gå i ovnen.