Spansk tortilla
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 25 min.
Ingredienser:
- 500 g kartofler
- 75 g babyspinat
- 8 æg
- 60 g parmesanost
- 1 tsk chiliflager
Vi tror, at du har:
- 1 løg
- 3 spsk olivenolie
- 1 tsk salt og peber
Fremgangsmåde:
Kog kartoflerne til de er møre. Køl dem af og skær dem i tern.
Snit løget fint. Steg løg og spinat på en stor pande i olivenolie ved middelvarme, til de er bløde.
Tilsæt kartoffeltern og chiliflager og steg videre i et par min., mens du vender dem hyppigt.
Skru ned for varmen og læg et låg på – hvis du har.
Steg videre i 3 min.
Pisk æg imens sammen med salt og peber. Hæld blandingen på panden, drys parmesanost over og læg låget på igen.
Lad tortillaen bage færdig på komfuret i ca. 20 min. ved lav varme.
Servér ristet rugbrød, purløg og ketchup til.
Tip: Du kan også bage din tortilla i ovnen ved 180 grader i 15 minutter, hvis du har en pande, der kan gå i ovnen.