1. produkter
  2. kategorier
  3. mere end 39.000 varer
Kurv 0

Stegte ris med gris og grønt

Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.

Ingredienser:

  • 2 æg
  • 300 g gris i strimler
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 bdt forårsløg
  • 300 g brune ris

 

Vi tror, at du har:

  • 3 spsk olivenolie
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk sojasauce
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

Kog risene efter anvisning på pakken.

Imens skær peberfrugt i små tern, snit forårsløg fint og hak løg og hvidløg.

Varm halvdelen af olien i en stor pande eller wok. Steg grisestrimlerne ved høj varme til det er gennemstegt, ca. 5 min. Krydr med salt og peber og tag det af panden.

Tilsæt resten af olien og steg løg, hvidløg, forårsløg og peberfrugt i 3 min. Til de er møre, men stadig har bid.

Skub grøntsagerne til siden af panden og slå æggene ud i den tomme del af panden. Rør rundt indtil æggene er næsten gennemstegte.

Tilsæt de kogte ris og bland det hele sammen. Hæld sojasauce over retten, tilsæt kødet og bland godt sammen. Smag til med salt og peber og lad det hele varme igennem i 1-2 min.

Velbekomme!