Tortellini i tomatsauce
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.
Ingredienser:
- 500 g tortellini
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 dl madlavningsfløde
- 75 g frisk spinat
- 50 g parmesan
- 1 håndfuld frisk basilikum
Vi tror, at du har:
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- Neutral olie
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Kog tortellinien i saltet vand efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra og stil til side.
Hak løg og hvidløg fint. Varm lidt olie op i en gryde og steg til de er bløde og dufter.
Tilsæt de hakkede tomater og lad saucen simre i 5-7 minutter. Smag til med salt, peber og evt. tørrede krydderier som oregano og basilikum.
Tilsæt madlavningsfløde til tomatsaucen og rør godt rundt. Lad det simre i yderligere 2-4 minutter.
Vend den friske spinat og den kogte tortellini i tomatsaucen.
Fordel retten på tallerkener og top med friskrevet parmesan og frisk basilikum.
Velbekomme!
Tip: Hvis du ønsker ekstra smag, kan du tilsætte et nip chiliflager eller lidt citronsaft fra basislageret.