José Cuervo Tequila Tradicional Silver

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

José Cuervo Tequila Tradicional Silver

Alkohol: 38%
Indhold: 70 cl.
Land: Mexico
 
José Cuervo er et familieejet firma grundlagt i 1795 af José Maria Guadalupe de Cuervo. Familien, der er verdens første Tequila producent, har fremstillet Tequila i over 250 år med den samme erfaring, håndværksmæssige kunnen, og opskrifter, der er blevet overleveret fra generation til generation. Nøje udvælgelse af de bedste agaver, omhyggelig gæring og destillation, og den endelige forarbejdning, resulterer i verdens fineste Tequila. José Cuervo er verdens ældste og bedst sælgende Tequila. Tequila fik tildelt oprindelsesbetegnelse i 1974. Ifølge erklæringen om beskyttelse af oprindelsesbetegnelse, er det kun alkohol fremstillet med blå agave/Agave Azul, der dyrkes i staterne Jalisco, Michoacan, Nayarit, Guanajuato og Tamaulipas, som må betegnes Tequila. Ægte Tequila må således kun produceres i de fem specifikke regioner. Al José Cuervo Tequila fremstilles i det centrale Mexico i Tequila, i staten Jalisco.
José Cuervo Tequila Tradicional Silver præsenter en smag af både honning, vanilje og citron med en mild agave, der går gennem det hele.
José Cuervo Tequila Tradicional Silver er 100% fremstillet på blå avage sølv tequila. Når denne tequila aftappes anvendes en helt særlig proces, for at bevare smagen, og afslutter med frynsende temperaturer.
Den skal holdes kold i fryseren og nydes som et sprødt, glat og frossent shot eller i en autentisk cocktail. 

Varenummer 100262349
ID 000000009000120560-EA
Type
  • Tequila
Alkoholprocent
  • 38 %
Indhold pr. flaske
  • 70 cl
Gaveæske
  • NO
Bemærkninger
Land
  • Mexico
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig