Limoncello di Capri

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Limoncello di Capri

Alkohol: 32%
Indhold: 70 cl.
Land: Italien
 
Limoncello di Capri bliver fremstillet efter den originale opskrift, som ikke har ændret sig over årene. Capri, der fremstiller Limoncello di Capri, benytter stadig den traditionelle metode, i fuld overensstemmelse med arven og smagen af øen Capri. Efter familiens traditioner bliver Limoncello di Capri fremstillet ved at tilføje citronskaller fra Sorrento i alkoholen i overensstemmelse med de ekstremt strenge tekniske retningslinjer.
Den kan enten nydes ren, over isterninger, blandes med andre drinks for at give ekstra smag, som en ingrediens i en ret, over is og frugtsalater, i konditorfremstillinger eller andre situationer, fordi Limoncello di Capri er behagelig sammen med alt.
Takket være sine kvaliteter og alsidighed, er Limoncello di Capri over årene blevet den bedst sælgende Limoncello på italienske restauranter og bar. 

Varenummer 100262913
ID 000000009000122494-EA
Type
  • Likør
Alkoholprocent
  • 30 %
Indhold pr. flaske
  • 70 cl
Bemærkninger
Gaveæske
  • NO
Land
  • Italien
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig