Sirup & mixer

Sirup er en væske, som tilføjes diverse lækre drinks for at opnå en mere gennemtrængende smag og for at give drinken det sidste pift. Sirup fås i mange forskellige varianter og anvendelsesmulighederne for dette produkt er næsten uendelige.  

Sirup til drinks - hvad er det?

Sirup kendes nok mest som værende et tykt flydende sødemiddel, som oftest bruges i forbindelse med bagning eller på pandekager. Dog er det ikke den type af sirup der her tales om. Der findes nemlig også sirup som anvendes til drinks og diverse andre drikke. Denne type sirup er en spændende væske, og der er ikke grænser for varianter af denne.

Sirup anvendes som en blandingsdel i en drink. Grundet den kraftige smag drikkes produktet aldrig rent. Produktet bruges til at skabe ekstra fokus på en særlig smag i en drink, eksempelvis smagen af kirsebær. Dog bruges produktet også i nogle tilfælde til at gøre drinken mere spændende af udseende, da sirup fås i alle regnbuens farver.
 

Typer af sirup

Der findes rigtig mange forskellige sirupper, og det er kun fantasien som sætter grænser for de mange spændende blandinger der kan mixes. Gruppen af sirup produkter indeholder en bred vifte af forskellige smagsvarianter. Disse smagsvarianter afspejler sig i en lang række af forskellige frugter, hvor det er muligt at finde alt fra jordbær til litchi smag.
 

Drikke med sirup

Sirup kan kombineres med mange former for drikke, men de mest kendte er cocktails og drinks. Sirup er nemlig god til at skabe mere smag i mange forskellige drinks. Da de fleste sirupper er uden alkohol, kan disse også benyttes til andre former for drikke end blot drinks.

Vi er glade for, at kunne tilbyde dig et stort udvalg af sirup i diverse forskellige varianter. Køb din sirup online her.