Bag in box vin

Skal du på picnic, holde et udendørs arrangement eller en større fest, kan flasker være svære at håndtere. Bag-in-box vine er et praktisk alternativ. Du kan se vores udvalg af bag-in-box vine herunder. 

Bag-in-box – gode kvalitetsvine i praktisk emballage

Det er ingen hemmelighed, at det er et produkt, der i mange år havde lidt af et blakket ry. Vinene blev kaldt ”papvin”, og de blev i nogle segmenter af samfundet og grupper af anmeldere anset som værende underlgene hvad angår kvalitet og smag i forhold til ”rigtige” vine på flaske. Det er dog en myte, der for længst er blevet aflivet. Der findes nemlig i dag et stort udvalg af virkelig gode og velsmagende bag-in-box vine. Flere af dem finder du på hylderne her i shoppen.
 

Tre grunde til at vælge bag-in-box 

  • Stort udvalg af rødvin, hvidvin og rosévin
  • God kvalitet og mange smagsnuancer
  • Praktiske og supernemme at håndtere

Der er så mange fordele ved denne type vin, at den er gået hen og er blevet manges favorit. Hvad enten du står og mangler en god hverdagsvin til aftensmaden eller aftenhyggen foran fjernsynet, eller du skal bruge nogle dejlige flasker til en festlig begivenhed, går du yderst sjældent forgæves efter en god bag-in-box vin her i shoppen.
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken vin du skal købe? Her får du en kort guide til et nemmere valg.

  • Navigation: Hvis du ikke er helt afklaret med, hvad du skal vælge, kan vi anbefale, at du gør brug af den praktiske søgefunktion øverst til venstre på siden. Her kan du vælge at tilpasse udvalget af dine præferencer eller bruge ”bedste match” i forhold til pris og navn.
  • Produktinformation: Under den enkelte vin finder du en beskrivelse af og specifikationer om blandt andet vintype, oprindelsesland, vinproducent, druesort, smagstyper, smagsnuance, og hvilken slags mad den anbefales til. Der er rigtig mange praktiske og nyttige informationer, og et besøg kan derfor varmt anbefales.
     

Når du har valgt din favorit, bestiller du den nemt og bekvemt på føtex.dk.