Rosévin

For mange smager rosévin af sommer og godt selskab. På føtex.dk finder du et bredt og smagfuldt sortiment af rosévine fra populære vinhuse verden over. Se udvalget nedenfor og vælg den bedste rosévin for dig.

Nyd et glas rosé i solen

Når sommeren endelig begynder at titte frem, er der mange, der elsker at sidde på terrassen og nyde et glas rosé i solens stråler. Rosévinens lyserøde farve emmer af sommer, og den lette smag gør, at rose vin egner sig som en lille aperitif, inden grillen tændes.

Er du til sød, sur eller mousserende rosévin? Der findes uendeligt mange muligheder inden for rosévin, så du kan finde en rosevin, der passer til din smag. Servér en god rosévin for dine gæster i sommersolen og nyd den danske sommer.

Rose vin til alle anledninger

Rosévin er meget mere end bare en aperitif eller et koldt glas til terrassen, altanen eller sommerhuset. Men hvad drikker man egentlig rosévin til? Det er altid en smagssag, når man skal finde den helt perfekte vin til maden. Vi vil dog gerne give dig et par gode idéer til, hvilken rosévin du kan vælge og hvad du kan servere til:

  • Hvis vinen skal drikkes alene, så er en sød rosevin et godt valg.
  • Hvis du skal parre en sød rosevin med en ret, så er den velegnet til let krydrede og stærkere retter.
  • En sød rosevin går også godt til salte retter, men du kan også servere den til en salat eller en anden let ret.


I Vores vinkælder i din lokale føtex og på føtex.dk har vi rosé til alle anledninger. I vores butikker kan du smage vores vine, og når du finder en favorit, kan du bestille den hjem på føtex.dk. Vi har også et stort udvalg af hvidvin og rødvin.

Køb den bedste rosévin til sommeren på føtex.dk

Den bedste rosévin er den, du bedst kan lide. Det er meget forskelligt, hvad folk foretrækker og kan lide, så det kan være svært at finde en, der falder i alles smag. På føtex.dk finder du den bedste rosévin for dig, som du kan nyde med venner og familie.