Dessertvin

Dessertvin er den perfekte afslutning på en god aften i godt selskab. Derfor finder du selvfølgelig også et godt udvalg af dessertvine til gode priser på føtex.dk. Se hele vores aktuelle udvalg herunder.

Dessertvin – den perfekte afslutning på et dejligt måltid

Med en fin dessertvin, som komplementerer desserten, viser du både dine gæster og retten den respekt, som de/den fortjener. Der skal ikke mere end et glas dejlig vin fra et godt mærke til at skabe en positiv stemning og få aftenen afsluttet på en flot måde. Har du brug for et par gode flasker til den næste festlige lejlighed? På føtex.dk springer du nemt og elegant køen over og bestiller din dessertvin direkte hjem. Nemt, hurtigt og ikke mindst yderst bekvemt.
 

Tre grunde til at vælge dessertvin

  • Lige oplagt til selskaber og som afslutning på et måltid til hverdag
  • Komplementerer med den rette sødme og smag alle typer desserter
  • Du kan vælge mellem flere smagsretninger til fornuftige priser

En dessertvin skal vælges med omhu. Det er nemlig ikke lige meget, hvilken vin du vælger som afslutning på en dejlig aften i gode venners lag. En dessertvin skal passe til den dessert, der bliver serveret, og den skal naturligvis helt være af en kvalitet, der vækker glæde og begejstring hos dine gæster. Som punktum på et dejligt måltid, vil der blive lagt mærke til den. 

Du kan nemt sortere i vores udvalg ved at bruge navigationen til venstre. Gå på opdagelse i vores udvalg af dessertvine her på siden, eller tag forbi din lokale føtex og se det spændende fysiske sortiment.
 

Hvad skal du vælge?

Der findes mange skønne dessertvine, som passer fremragende til både søde desserter og mindre søde desserter som f.eks. oste. Her får du en kort gennemgang af de mest populære vine.

  • Rødvin: Fantastisk til lækre oste med frugt og et lækkert brød.
  • Hvidvin: Til en sød dessert er det vigtigt at vælge en vin, der er sødere.
  • Rosé: Et populært valg til de fleste desserter.
  • Bobler/mousserende vine: En fejende flot afslutning på en skøn aften. Sprudlende og flotte bobler virker eksklusivt og festligt.

Når du har fundet frem til den helt rigtige dessertvin, bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk.