Vin fra Delicato Family Vineyards

Rendyrket kvalitetsvin fra et af Californiens ældste vinhuse

Delicato er et af de ældste familieejede vinhuse i Californien. Det blev grundlagt i 1924 af Indelicato-familien, der siden 1935 har satset 100% på kvalitet. Familien har til den dag i dag et stærkt fokus på de familiære kerneværdier og historiske rødder.
 

Stor produktion over stort område

Vinhuset har marker i tre californiske sub-regioner, men hjørnestenen må siges at være San Bernabe Vineyard i Monterey, hvor familien skaber nogle af deres mest kendte vine på de optimalt beliggende marker. Man ejer også vingården Clay Station i Lodi, der ligger lidt inde i landet. Her nyder vinene godt af den unikke granitjordbund på marker placeret forholdsvis højt.
 

16 brands til forskellige vine – og druer

Familien har valgt at dele deres vine op i hele 16 brands for at lade markernes individuelle karakteristika komme til udtryk. De mest kendte af disse er Gnarley Head, Handcraft, Irony og Domino. Man arbejder med de typiske californiske røde druer Cabernet Sauvignon, Zinfandel, Merlot og Pinot Noir samt de hvide Chardonnay, Pinot Grigio, Sauvignon Blanc og Moscato. Læs mere om vinlandet USA her