Vin fra Masi

En familie med kærlighed til vin – og Venedig

Masi er historien om en familie og dens vinmarker i de venetianske bakkedrag. En historie om kærlighed, excellence og passion for vin og skønhed. Boscaini-familien, der stadig ejer virksomheden, købte i slutningen af det 18. århundrede dalen Vaio dei Masi og besluttede sig for at opkalde deres vingård efter den.
 

Venedigs ambassadører

Masi-familien ser sig selv som ambassadører for Venedig og derfor også deres aktiviteter som mere end blot forretning: Det er deres kald, deres historie, deres liv. De er dybt involveret i historien og kulturen, der omgiver deres by og region. Således har Masi i dag tre smukke, historiske vingårde i Triveneto-området, og familien er passionerede om at bevare gamle venetianske skikke og druesorter.

Der hersker en ældgammel tradition for vindyrkning i de venetianske bakkedrag, og Masi-familien har bevidst udvalgt de bedste historiske parceller på skråningerne med et meget målrettet fokus på enkeltmarker.
 

Udvider til Argentina

Masi producerer en bred vifte af storslåede enkeltmarksvine, men ligeledes flere både røde og hvide blends. Man har også et ambitiøst projekt i Mendoza, Argentina kaldt Paso Doble, hvor man kombinerer en af de typiske Venetianske druesorter Corvina med den ditto Argentinske sort Malbec.

Som en sidste ny fjer i hatten har man opkøbt den berømte gård Montecchia di Crosara, der ses som den ypperste producent af den oprindelige, lokale Durella-sort. Læs mere om vinlandet Italien her