Vin fra Treasury Wine Estates

Den australske kæmpe passer godt på de små 

Australske Treasury Wine Estates er et af verdens største globale vinfirmaer med en rig historisk arv og et kontinuerligt fokus på høj kvalitet – drevet af passionen for god vin.

Treasury Wine Estates ejer i dag mere end 11.000 hektar vinmarker over hele verden, beskæftiger over 3.000 dedikerede medarbejdere og sælger 30 millioner kasser vin om året i flere end 70 lande. 

Vi har altså med en regulær kæmpe at gøre inden for vinverdenen, men dog en kæmpe, der altid har fastholdt fokus på kvalitet, ægthed og individualitet ved hver af de mange vingårde.
 

54 vinmærker – 170 års historie

Det hele startede i 1843, da Lindeman’s Vineyard blev grundlagt i regionen New South Wales. 100 år senere fulgte vinhuset Penfolds beliggende lige uden for Adelaide i South Australia, og i 1986 blev det californiske vinhus Beringer så føjet til foretagendet.

Alle tre vinhuse er vigtige grundsten i Treasury Wine Estates imponerende portefølje, der nu omfatter hele 54 vinbrands. Inden for de senere år har man tilføjet en række berømte vinhuse til den voksende portefølje: Bl.a. husene Stags’ Leap, Wynns Coonawarra Estate, Wolf Blass, Chateau St Jean, Rosemount og Yellowglen. Læs mere om vinlandet Australien her