Wok med kylling og nudler
Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 25 min.
Ingredienser:
- 1 spidskål
- 1 rød peberfrugt
- 4 gulerødder
- 300 g kyllingeinderfilet
- 250 g fuldkornsnudler
- 1 spsk sojasauce
Vi tror, at du har:
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
Fremgangsmåde:
Skyl og rengør grøntsagerne. Hak spidskål fint og skær peberfrugt i tynde strimler, skær gulerødderne i halve skiver.
Pil løg og hvidløg, og hak det fint.
Skær kyllingebryst i strimler og steg dem af i olie ved høj varme i en wok eller stor pande. Tag kødet af panden, når det er stegt gyldent.
Steg grøntsagerne ved høj varme i ca. 5-7 min. og kog nudlerne som anvist på pakken.
Tilsæt nudler og kylling, og bland sammen med grøntsagerne.
Tilsæt sojasauce og drys evt. med cashewnødder.
Tip: Erstat kyllingekød med broccoli