Autostole

Her på siden kan du finde autostole der passer til forskellige aldre og prisklasser. Vores store udvalg af autostole og børnesæder inkluderer blandt andet kendte mærker som f.eks Britax-Römer, Nania og Ferrari. Alle vores autostole er sikkerhedsgodkendte og ECE-mærket, hvilket er med at at øge sikkerheden for dit barn.

40 produkter
Komfortabel og godkendt selepude. Betræk med motiv af Disney Cars.
199 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Med Disney Cars og selebeslag
Maks. 36 kg
249 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Eichhorn Revo ISO er en autostol med isofix der kan bruges fra barnet er nyfødt til det vejer 18 kg.
1.999 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
9-36 kg
949 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
15-36 kg.
749 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000

Autostol - kør sikkert med dit barn

På føtex.dk finder du et stort udvalg af autostole og selepuder, så du kan spænde dit barn forsvarligt fast uanset alder. Da det handler om dit barns sikkerhed, bør du ikke gå på kompromis, og med mærker som bl.a. Römer er du sikret god kvalitet. Autostolene er delt op i vægtgrupper, der starter fra 0 kg og går helt op til 36 kg, så du kan finde en, der passer til både dit barn og din bil. Du kan læse meget mere om størrelsesgrupperne under vores guide "Størrelseguide til autostole", længere oppe på siden.

ECE-MÆRKNING

Det er blevet et lovkrav at alle autostole skal være ECE-sikkerhedsmærket for at de må anvendes i bilerne. De forskellige mærkninger hedder henholdvis ECE R44-05, ECE R44-04 og ECE R44-03. Mærkningerne beskriver blandt andet hvilken størrelsesgruppe din autostole tilhører, samt om den er godkendt til brug i europa. Hvis du vil læse mere ECE-sikkerhedsmærkningen, samt de gældende regler for at have børn i bilen, kan du læse med her