Autostole

Her på siden kan du finde autostole der passer til forskellige aldre og prisklasser. Vores store udvalg af autostole og børnesæder inkluderer mange kendte mærker. Alle vores autostole er sikkerhedsgodkendte og ECE-mærket.

Autostol - kør sikkert med dit barn

På føtex.dk finder du et stort udvalg af autostole og selepuder, så du kan spænde dit barn forsvarligt fast uanset alder. Da det handler om dit barns sikkerhed, bør du ikke gå på kompromis, og med mærker som bl.a. Römer er du sikret god kvalitet. Autostolene er delt op i vægtgrupper, der starter fra 0 kg og går helt op til 36 kg, så du kan finde en, der passer til både dit barn og din bil.

 

ECE-MÆRKNING

Det er blevet et lovkrav at alle autostole skal være ECE-sikkerhedsmærket for at de må anvendes i bilerne. De forskellige mærkninger hedder henholdvis ECE R44-05, ECE R44-04 og ECE R44-03. Mærkningerne beskriver blandt andet hvilken størrelsesgruppe din autostol tilhører, samt om den er godkendt til brug i europa. Læs mere om ECE-sikkerhedsmærkningen, samt de gældende regler for at have børn i bilen.