Børnesikring

Vi ved, hvor vigtigt det er at skabe et trygt og sikkert miljø for dine små. Derfor tilbyder vi på føtex.dk forskellige former for børnesikring, der kan beskytte dem mod potentielle farer. Find alt fra kantbeskyttere til sikkerhedsgitre, så du kan få godt styr på din børnesikkerhed i hjemmet.

Skab et tryggere hjem med børnesikring

Børn er nysgerrige af natur, og dit hjem er helt sikkert fyldt med mange spændende genstande og områder, som pirrer deres enorme lyst til at undersøge og røre ved alt, de ser. I takt med at børnene vokser, vil de også få mere fart på. Alt dette betyder, at de blandt andet kan finde på at rode løs i køkkenskufferne eller støde ind i skarpe kanter eller hjørner.

Børnesikringer til alle hjørner af hjemmet

På føtex.dk tilbyder vi et bredt udvalg af produkter til børnesikring, der kan hjælpe dig med at passe godt på dit barn og samtidig give dig ro i sindet:

  • Sikkerhedsgitre - Trapper og brændeovne kan være farlige områder for børn at udforske. Derfor tilbyder vi sikkerhedsgitre, som du nemt kan montere og dermed forhindre adgang til disse områder.
  • Hjørne- og kantbeskyttere - Er dit barn stadig ved at lære at gå, eller er der bare fuldt fart på? I begge tilfælde kan det være en god idé at dække de skarpe kanter og hjørner på borde, reoler og andre møbler med hjørne- og kantbeskyttere.
  • Skuffe- og ovnsikringer - Skuffer og ovne kan være farlige for små nysgerrige hænder. Med skuffe- og ovnsikringer kan du forhindre dit barn i at åbne skuffer og komme i kontakt med forbudte genstande eller varme ovne.
  • Refleksbånd - Blandt vores børnesikringer finder du også refleksbånd, der kan gøre det nemmere for dit barn at blive set i trafikken, når I er ude at gå eller cykle sammen.
  • Dørstoppere - Dørstoppere er også en vigtig del af børnesikkerhed. De forhindrer døre i at smække i, og dermed undgår du, at dine børn får deres små fingre i klemme.
  • Natlamper - Med vores natlamper kan du skabe en beroligende atmosfære på børneværelset, så dine børn kan sove trygt og sikkert.

Ved hjælp af børnesikring kan du nemt sørge for at gøre dit hjem mere børnesikret og passe din lille guldklump. Se også vores brede udvalg af andet babyudstyr.