Sutteflasker

Sutteflasker er en praktisk og hyggelig måde at give babyer mad på. Flaskesutterne kan bruges til forskellige væsker, og flaskerne findes i forskellige størrelser, former og materialer. Se vores udvalg her på føtex.dk, hvor du blandt andet kan vælge MAM sutteflasker.

Sutteflasker og flaskesutter 

Sutteflasker kan være en stor hjælp i dagligdagen for forældre til mindre børn og babyer. Når du skal vælge en sutteflaske til din baby, er der dog en del ting at overveje. Hvilket materiale er der blevet brugt til sutteflasken? Hvilket mærke er bedst? Hvordan er flasken formet? 

Sutteflasker findes i forskellige størrelser og ikke mindst med forskellige sutteflaskehoveder. Sutteflaskehoveder kan fås enten som: 

  • Slow flow: Sutteflaskehoveder med slow flow sørger for, at modermælken, modermælkserstatningen, vandet eller andet væske løber langsomt igennem. 

  • Medium flow: Sutteflaskehoveder med medium flow sørger for, at mælken (modermælk eller modermælkserstatning) løber lidt hurtigere igennem sutteflaskehovedet. 

  • Fast flow: Sutteflaskehoveder med fast flow sørger for, at væsken løber hurtigt igennem. Ofte er mere tyktflydende føde som blandt andet vælling ideelt til denne type af sutteflaskehoved. 

Endvidere har nogle sutteflasker også et særligt design, som gør, at risikoen for luft i maven og ubehag reduceres hos familiens mindste. 

Sutteflasker til dagen og natten 

Sutteflasker er en nærmest uundværlig del af babyudstyret. Flaskerne er et godt redskab, som du kan give dit barn mad med. Med flaskerne kan du nemlig tilbyde din baby føde og drikke såsom modermælk, modermælkserstatning og vand på en nem måde. 

Er dit barn lidt større, er sutteflasker stadigvæk et hit. Flaskerne er nemlig gode at have med stort set over alt: i barne- og klapvognen, til køreturene i bilen eller bare til at have til rådighed derhjemme. Mange børn har en sutteflaske i nærheden af sig om natten, hvis de bliver tørstige, når der er sagt godnat. 

Køb sutteflasker på føtex.dk 

Her på føtex.dk er der et stort udvalg af babyudstyr herunder også sutter, sutteflasker, flaskesutter og sutteflaskehoveder. Udvalget spænder bredt, og du kan her vælge mellem kendte mærker som eksempelvis sutteflasker fra MAM. Sutteflasker findes i mange forskellige varianter, så vælg den, der passer bedst til dit barns behov. Køb også tilbehør som du kan bruge til at rengøre og opbevare dine sutteflasker med.