Uro

Her finder du et stort udvalg af forskellige uroer. Du kan både finde en klassisk uro i afdæmpede farver, en mere sprælsk udgave eller en uro til baby, som kan både spille musik og lave bevægelser.

Uro der er beroligende for baby

De fleste børn finder det beroligende med en uro hængende over puslepladsen. Uroens stille bevægelser stimulerer barnet i et roligt tempo, og det kan gøre bleskift noget nemmere, når barnet er optaget af at kigge på uroens små figurer.

Tre grunde til at bruge en uro

  • Kan skabe et roligt miljø for barnet

  • Kan underholde og stimulere barnet under bleskift

  • Fås i utallige udgaver til alle behov og indretninger

Da en uro jo skal hænges op, indgår den automatisk som en del af indretningen. Derfor fås uroer i mange forskellige nuancer og design, så der er nogle, der passer ind i alle rum. Måske vil du ikke gå på kompromis med farverne, og så kan du nemt vælge en baby-uro efter værelsets indretning.

Vil du gerne sikre dig, at uroen indeholder nok underholdning til barnet, kan du købe en med indbyggede lyde, melodier og bevægelser.

Stort udvalg af forskellige uroer

En uro er en rigtig hyggelig del af den helt store babyudstyrspakke, og mange forældre vælger også at købe mere end en uro, da det er godt at kunne have dem hængende forskellige steder. Over puslebordet og sengen er de mest oplagte steder at hænge uroen op. Men også omkring legeområdet sammen med alt babylegetøjet og i barnevognen kan en uro være praktisk.

Der er forskel på børn, og derfor er det også forskelligt, hvordan børn reagerer på at have en baby-uro hængende. Nogle finder en stor ro og tryghed i uroen. Andre børn finder en baby uro hylende morsom, og kan bruge lang tid på bare at ligge og underholdes af dens bevægelser.

Lige meget hvordan dit barn reagerer på uroen, kan den bruges til enten at underholde dit barn, når du lægger det fra dig i lidt tid eller til at få det til at slappe af og blive klar til at sove. Der findes både udgaver som er hæklet, syet, klippet og i plastik, og så er der nogle som kan trækkes op, tændes for og justeres i forskellige hastigheder og lydniveauer.

Køb en uro online hos føtex.dk

Når du har fundet den helt rigtige uro, bestiller du den nemt hjem til din adresse. Vi giver dig ubegrænset returret, så du har mulighed for at returnere eller ombytte den.