Læs om forfatteren bag en række føtex for de små artikler

Om Helen Lyng Hansen - Netsundhedsplejerske.dk

Helen Lyng Hansen er udannet sygeplejerske og sundhedsplejerske, og har i en lang årrække arbejdet med og rådgivet om børns trivsel og sundhed. Helen deler flittigt ud af sin store ekspertise inden for børneområdet på Netsundhedsplejerske.dk. Særligt brevkassen på siden er blevet populær, hvor mødre og fædre kan skrive ind med store såvel som små spørgsmål, som de måtte støde på i forældreskabet. Hvad end det handler om amning, mad til børn, søvn, opdragelse eller sygdom, så besvares spørgsmålene både kærligt og med en faglig grundighed.

Foruden brevkassen har Helen også udgivet en lang række bøger, hvor flere er gået hen og blevet bestsellerbøger inden for forældreskab og børnetrivsel.

Hverdagen som børnefamilie kan være skøn, kaotisk, kærlig og travl, fyldt med konflikthåndtering og små magiske stunder. Hos føtex elsker vi børnefamilier, og vi er derfor stolte af vores samarbejde med Helen. På føtex.dk finder du flere artikler skrevet af Helen, hvor du kan læse om tiden som gravid, den første tid som nybagte forældre og babys første leveår.

Læs mere om netsundhedsplejerske.dk her.