Silk clay

Clay er smidig, blød modellervoks, som er nem og sjov at lege med. Det grisser eller klistrer ikke, og er derfor godt egnet til selv de mindste hænder. Se det brede udvalg nedenfor og bliv inspireret til sjov leg.

Silk clay - lav kreative projekter hele aftenen

Er mørket ved at falde på? Så kan det være hyggeligt at samle hele familien og vise jeres kreative sider med silk clay. Som navnet måske indikerer, så er silk clay et silkeblødt materiale, hvor du kan forme og designe sjove figurer. Den finurlige masse er for eksempel oplagt til at fremtrylle prinsesser, dyr eller andre motiver, der betyder noget for dig og familien.

Det sjove materiale er desuden virkelig nemt at bruge. Silk clay tørrer nemlig ved stuetemperatur, og du behøver derfor ikke sætte det i en ovn for at færdiggøre mesterværkerne. Det vil sige, at du kan lade figurerne stå og tørre natten over, og dine børn kan vågne op til flotte, eventyrlige figurer, de selv har designet.

Vil du derimod gerne have mulighed for at ændre eller lave nye figurer med det samme materiale? Så bør du overveje vores sjove modellervoks. Med dette har du mulighed for at finde flotte farver og blive ved med at genbruge det, så du kan skabe et nyt  motiv eller den figur, du har lyst til.

Giv dine figurer det sidste touch med foam clay

Udover silk clay finder du også foam clay, der også er blødt at arbejde med. Forskellen består af, at foam clay har små, farverige kugler i massen. Det kan give dine figurer det sidste touch og kan for eksempel være velegnet til pynt.

Når du skal arbejde med foam clay, så er det desuden vigtigt, at du ælter massen godt inden brug. På den måde blive de smukke perler fordelt bedst muligt på din figur. Du kan også vælge at kombinere dit silk clay med foam clay.

Find silk clay og foam clay på føtex.dk

Lyder det skøre ler som noget for dig eller din familie? Så køb det på føtex.dk. Vi har også et flot udvalg af andet kreativt legetøj, der kan hjælpe med at samle hele familien til hyggelige stunder. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om clay