Legetøjsfly

Legetøjsfly i alle varianter og typer til børn og barnlige sjæle i alle aldre. Små fly og buttede raketter til de allermindste eller miniaturekopier af store rutefly med realistisk lyd til de større (lege)børn. Flyv hvorhen I ønsker på børneværelset eller i haven med alle typer luftfartøjer fra udvalget herunder.

12 produkter
Restsalg! Spar 40 %
Gælder fra den 25-12
137,40 kr.
Plus leveringsomkostninger
9.6 x 34 x 13.1cm
Fås kun online
307 kr.
Plus leveringsomkostninger
Tre dele: Fly, lægetaske og figur
139 kr.
Plus leveringsomkostninger
Helikopter med lys og lyd
249 kr.
Plus leveringsomkostninger
Stanley Junior byg-selv flyvemaskine sæt
149 kr.
Plus leveringsomkostninger
Flyvemaskine med lyd og lys effekter
99 kr.
Plus leveringsomkostninger
Fragtfly med lyd og lys effekter
299 kr.
Plus leveringsomkostninger
Flyvemaskinen har hjul og lys og et robust design.
299 kr.
Plus leveringsomkostninger

Helikopter, raket eller legetøjsfly

Et luftfartøj kræver intet andet end en fantasi om destination og flyrute. Lad børn i alle aldre lege med sjove legetøjsfly og genkalde minderne om sommerens charterture eller efterligne flyene højt oppe på himlen. Med en helikopter, en raket eller et fly som legetøj er der garanteret fantasifuld leg på børneværelset.
 

Tre gode grunde til at vælge fly som legetøj:
 

  • De appellerer til børn i alle aldre
  • Kun fantasien sætter grænser
  • Nemme at tage med overalt
     

Børn i enhver alder har glæde af legetøj, der kan flyve frit i luften. Kun fantasien sætter grænser for, hvor flyet skal hen, og de små stykker legetøj er nemme at have med overalt – også på flyrejsen. 
 

Hvilke luftfartøj skal du vælge?

Både luftfartøjer og køretøjer, som legetøjsbiler og legetøjstog, skal passe til barnets udviklingstrin. Jo flere detaljer, jo større udfordring, og du finder både fly, helikoptere og raketter i det store udvalg herover. 
 

  • Fly med lys, lyd og detaljer som på et ægte rutefly gør miniaturemodellerne inden for legetøjsfly sjove for de lidt større børn. Yngre børn kan have glæde af mindre detaljerede byg-selv-fly, mens de helt små børn, hvor finmotorikken ikke helt er på plads endnu, nyder de robuste og farverige fly fra mærker som Brio og VTech. 
  • Helikopter er det fleksible luftfartøj, der ikke kræver en landingsbane. Vælg en sej militærhelikopter, en hurtig redningshelikopter eller en fantastisk Spiderman helikopter, der kan flyve af sig selv blot ved et enkelt snoretræk. 
  • Raket med LED-lys og robust design til de allermindste. Lad børn fra 3 år flyve ud i rummet med sjove rumraketter med USB-opladning i stedet for batterier – den miljøvenlige og sikre energiløsning til legetøj. 
     

Lad fantasien flyve ud i verden med et legetøjsfly fra vores store udvalg herover på føtex.dk – masser af gode tilbud.