Togskinner & togbaner

Leder du efter nye togskinner til togbanen på børneværelset? Med vores flotte kvalitetsskinner kan dit barn bygge præcist dé togbaner, som han eller hun ønsker. Vi har både større og mindre sæt, så mon ikke, at du finder noget, som du kan bruge? Tjek udvalget herunder. 

Ekstra togskinner – ekstra fornøjelse

Udvid togbanen med nye skinner og optimér både togrejsen og dit barns glæde ved at bruge sin fantasi og kreativitet til noget sjovt og funktionelt. En æske med ekstra skinner er garanti for timevis af underholdning, leg og læring for både de yngste og de større børn.

Tre grunde til at vælge togskinner

  • Mange forskellige kombinationsmuligheder
  • Gør det nemt og sjovt at opfinde og bygge mange forskellige togbaner
  • Stimulerer fantasi, kreativitet, fokus og koncentrationsevne

Aktivitetslegetøj, som togbaner og dertilhørende tilbehør og udstyr, er enestående til at kombinere leg, læring og udvikling hos børn i alle aldre. Det kan bruges til såvel alene-leg som sammen med far og mor, søskende og venner og er med til at understøtte barnets sociale kompetencer.

 

Populært klassisk legetøj

Togbaner hører til blandt det mest populære klassiske legetøj overhovedet. Og det er med absolut god grund. Der er så meget at vælge imellem, at din søn eller datter kan blive ved med at bygge og kombinere på kryds og tværs og omsætte sine idéer til deres helt egne unikke historier og toglege.

For at gøre det nemt for dig og andre at få fingrene i såvel klassikere som de seneste nyheder udvider vi løbende vores sortiment med lokomotiver, togvogne, hele togstammer, togbaner, figurer og naturligvis togskinner fra førende producenter, som for eksempel svenske BRIO. Du finder det hele lige her på føtex.dk.

 

Hvad skal jeg vælge?

Skinner findes i flere størrelser og udgaver. Korte, lange, lige, buede etc. Hvilken type togskinne du skal vælge, afhænger naturligvis af, hvad dit barn har i forvejen, og i hvilken sammenhæng de skal anvendes.

Er det dit barns første togbane, er det en god idé at investere i en startpakke. Den indeholder forskellige typer skinner, og dit barn får alt det, der skal til, for at det kan bygge sin egen togbane.

Har dit barn en togbane i forvejen, kan du vælge mellem nogle af de mindre æsker med skinner. Tag en snak med dit barn om, hvad det har brug for, så du køber noget, som det kan udvide sin nuværende togbane med.

 

Køb togskinner i dag på føtex.dk

Har du bestemt dig for, hvilke togskinner du vil overraske dit barn med? Så bestiller du dem nemt og hurtigt online på føtex.dk, hvor du som altid får ubegrænset returret.