Lav hjemmespa, når du er gravid

Det er hårdt at være gravid. Derfor har du også fortjent at forkæle dig selv – og her er hjemmespa den perfekte forkælelse. Cana Buttenschøn har de bedste tips til dig på siden her.

Bare fordi du er gravid, så behøver du naturligvis ikke stoppe med at pleje dig selv med nogle gode hudplejerutiner. Tværtimod. Din krop er på hårdt arbejde med at passe, pleje og gro din lille baby – og det er altså ikke altid en lige let opgave. Du har i den grad fortjent lidt selvforkælelse og jeg forstår dig så godt, hvis du føler et behov for at gøre lidt ekstra ud af – eller for – dig selv ind i mellem.  

Prøv for eksempel at se, om ikke du kan finde tid til en times hjemmespa i ny og næ. Du ved, med et langt bad, shampoo, balsam, lotion på benene og agurker på øjnene. Og en alkoholfri drink og en god veninde at dele det hele med, hvis det skal være ekstra hyggeligt. Det kan altså gøre underværker for overskuddet!

Du skal ikke alene passe på din baby, du skal jo også passe på dig selv! Så selvfølgelig skal du gøre, hvad du kan for at gøre ventetiden så sød som overhovedet muligt.  

Det er bare vigtigt, at du prøver på at gå efter nogle gode produkter, som er fri for parfume og unødige tilsætningsstoffer imens, fordi du til stadighed gerne skulle passe på din baby, mens du også plejer dig selv.

 

Skrevet af: Cana Buttenschøn