Lækre tæpper af lammeskind

Lammeskind er den mest populære type i vores udvalg af skind. Lammeskind er nemlig ultrablødt og kan anvendes som blødt underlag på en stol eller i sofaen. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af lammeskind her på siden og bestil din favorit i dag.

Gør det hyggeligt med lammeskind på stolene eller i sofaen

Når de kolde tider banker på og mørket sænker sig, er der ikke noget bedre end at hygge i sofaen med et blødt og lækkert lammeskind. Og så er et lammeskind jo bare en rigtig flot tilføjelse til boligen, som indbyder til hygge og giver hjemmet et strejf af moderne og minimalistisk indretning.

Vi har et stort udvalg af lammeskind i forskellige farver – fra de originale naturfarvede skind til lammeskind i andre nuancer. Se hele udvalget af lammeskind her på siden og find din favorit. Har du brug for lidt mere inspiration, så kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af koskind, gedeskind eller rensdyrskind.

Sådan vedligeholder du lammeskind

Skal lammeskindet renses, er en mulighed at sende skindet til rensning ved en professionel. Men du kan også selv klare rengøringen. For at få et flot lammeskind, som kan holde mange år frem, skal du støvsuge, ryste og børste skindet blidt med fingrene. Og så er det en god idé at lufte skindet i frostvejr en gang i mellem, så lammeskindet bibeholder sit lækre og fluffy udtryk.

Find dine favoritter blandt vores spændende udvalg og bestil dem hjem i dag. Vi har hurtig levering, så du kan tage dit nye lammeskind i brug snarest muligt.