Planteopsats

Der er ikke noget som planter, der giver dit hjem helt nyt liv. Med en smart planteopsats kan du indrette boligen med planter i flere forskellige niveauer for et moderne touch i boligindretningen. 

Planteopsats – en piedestal til dine planter

Det siges tit, at intet bør sættes på en piedestal – men det gælder ikke for dine planter! En planteopsats er på mange måder en lille piedestal eller søjle til dine planter. Det er en måde at løfte dine planter på og lade dem indgå på en spændende måde i din indretning af hjemmet.
 

Tre grunde til at vælge en planteopsats:

  • Det er en stilet og flot måde at indrette med planter på
  • Du kan bedre se dine planter, fordi de kommer i øjenhøjde
  • Det bliver nemmere at passe og pleje alle dine planter hjemme

Med en planteopsats eller flere, kan du løfte dine planter fra gulvet og give dem en lille hylde at stå på, der både ser godt ud, men som også gør det nemmere for dig at vande planterne og dermed passe dem. Vi har et stort udvalg af plantestandere, der får dine planter derhjemme til at se meget bedre ud, og som du vil elske til din stue indretning med.
 

Find din favorit af planteopsats

Planteopsatser kommer i flere forskellige design, og der er derfor forskellige måder at anvende dem på: 

  • Med vase/potte: Nogle planteopsatser kommer med allerede indbygget vase/potte, som du kan plante dine planter i. Det er nok den mest populære version. Her behøver du ikke spekulere i at skulle købe en flot potteskjuler, men kan plante direkte.
  • Kun hylde: Andre planteopsatser er nærmere en søjle eller en hylde, hvor du skal købe en vase eller krukke at sætte oven på den til din plante. Naturligvis kan denne også bruges til at stille andre pyntegenstande på. Se også vores krukker og brugsgenstande.
     

Planteopsatser i alle stilarter

I vores store udvalg kan du altid finde en planteopsats i netop den stil, der passer til dit hjem. Vi har planteopsatser i højeste kvalitet.