Pynt bordet med en juledug

Hører du til dem, der elsker at pynte et flot julebord, så farverne passer sammen, og de skønne arvestykker bliver vist frem? Så har du brug for en stærk og flot juledug, som kan danne grundlaget for det skønne julebord. Se vores store udvalg af juleduge her på siden.

Find den rigtige juledug til dit julebord her

Jul er noget, vi gør meget ud af på føtex.dk, og det er vores fornemmeste opgave at kunne levere alt det til julen, du har brug for. Det tæller blandt andet julepynten, som du skal bruge til at dekorere dit hjem ude og inde, mens du tæller ned til den store dag.

Et af de elementer, der er vigtigst til julens sammenkomster – og især juleaften og juledagene – er julebordet. Et rigtigt julebord har brug for juleduge til at skabe det solide fundament. Når juledugen er valgt, har du skabt fundamentet, som du kan pynte dit bord op omkring. Derfor gælder det om at vælge den rette juledug til din smag. Når du vælger en juledug bør du specielt være opmærksom på:

  • Størrelse – hvor stor en dug har du brug for? Det er vigtigt at have styr på størrelsen af dit spisebord, så du ikke ender med en for lille juledug, hvor spisebordet titter frem for enden af dugen.

  • Farve – hvilken farve og mønster kan du bedst lide? Og hvilken farve matcher resten af julepynten? Med mange røde nisser og julehjerter rundt omkring, vil en rød juledug for eksempel komplimentere resten af pynten.

  • Materiale – hvad skal dugen være fremstillet af? Hvis I skal have mange børn på besøg til jul, vil det måske give mening med et materiale som er nemt at gøre rent, som en jule-voksdug. 

På føtex.dk fører vi et stort sortiment af gode kvalitetsjuleduge, så her kan du med fordel samle inspiration til at vælge årets juledug.

Vi har juleduge til ethvert bord på føtex.dk

Når du vælger juledug, så start gerne med at beslutte bordets tema. Særligt farven er vigtig, og derfor fører vi juleduge i både lyse, røde, grønne og blå nuancer. Nogle er helt simple, hvor andre har et tydeligt eller diskret motiv. Vælg en type, der passer til den stil, du kan lide. Derudover kommer dugene i forskellige størrelser. Vælg den, hvis mål er tættest på målene på dit spisebord.

Materialet påvirker både det visuelle udtryk, slidstærkheden og rengøringen, og vælg for eksempel mellem damask, velour og voks. Endelig bør du undersøge, hvordan du vasker dugen, som du kan se på de specifikke produkter. Vi fører noget for enhver smag, og vi glæder os til at kunne bidrage til at skabe dit perfekte julebord.