Skraldespande

Leder du efter en flot og praktisk skraldespand til køkkenet eller badeværelset? Vi har et stort og alsidigt udvalg af beholdere til affald, som passer ind i de fleste hjem. Tjek vores sortiment herunder.

Skraldespande – uundværlige i køkken og badeværelse

Formålet med en køkken-skraldespand eller en skraldespand i badeværelset er at komme af med affaldet på en praktisk og funktionel måde, som samtidig er hygiejnisk. Ingen gider dårlig lugt fra affald, og det behøver du naturligvis heller ikke. Vi har et bredt sortiment, som gør det muligt at få præcis den løsning, som dækker dit behov og passer til din bolig.
 

Tre grunde til at vælge en skraldespand

  • Hygiejnisk og praktisk opbevaring af affald
  • Du undgår lugtgener i køkken og badeværelse
  • Funktionel og pæn løsning, der passer til rummet
     

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge den ene eller den anden model? Det kan virke uoverskueligt at skulle vælge mellem de mange modeller, der findes til både køkken og badeværelse. Tag et kig på nedenstående punkter, så bliver det forhåbentlig lidt nemmere.

  • Funktion: Pedalsand, berøringsfri spand med sensor og autolåg, soft-close, udtagelig indvendig spand? Mulighederne for en praktisk-funktionel løsning er mange. 
  • Størrelse: Her skal du både tage hensyn til, hvor meget plads du har i rummet til din nye skraldespand, men også hvor meget affald der skal være plads til. Hvad er mål, og hvilken volumen/kapacitet har den? Det kan du tjekke under beskrivelsen af den enkelte model.
  • Design: Din nye skraldespand skal naturligvis passe ind i din bolig. Det gælder i forhold til blandt andet udformning, stil, materiale og farve. Går du efter et specielt brand, kan vi sikkert også hjælpe dig med det. Her i shoppen finder du f.eks. Leifheit, DAY og Steel-Function.

Du har mange muligheder for at finde frem til en praktisk og dekorativ køkken-skraldespand eller en skraldespand til badeværelset. Når du har valgt din favorit, bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk.