Børnegardiner

Søvn spiller en afgørende rolle for dit barns fysiske helbred og psykiske velvære. Med et flot børnegardin, der med mørklægning effektivt afskærmer for lys, giver du barnet de bedste muligheder for at finde ro og forsvinde ind i drømmeland.

 

Børnegardin – dekoration og mørklægning i ét

Det skal være ordentligt mørkt, når dit barn skal sove og på føtex.dk finder du et bredt udvalg af gardiner til børn. Vi har b.l.a. mange rullegardiner med sjove motiver, så dit barn har noget hyggeligt at se på og falde i søvn til. Alle vores gardiner er mørklægningsgardiner, så du kan være sikker på, det bliver helt mørkt i børneværelset. Giv børneværelset et personligt præg, og lad dit barn forsvinde ind i drømmeland med sjove figurer.

Tre grunde til at vælge et børnegardin

  • Fordi det er vigtigt, at dit barn føler sig trygt og sover godt
  • Fordi det afskærmer mod generende lys og nysgerrige blikke
  • Fordi det er både praktisk-funktionelt og dekorativt

Med et af vores mange flotte børnegardiner giver du dit barn gode forudsætninger for at slappe af og falde i søvn, når der er brug for en eftermiddagslur, eller det er blevet tid til at sige godnat. Det er dog meget mere end effektiv mørklægning.
 

Hvad skal jeg vælge?

Vælger du et gardin i en flot farve eller et smart design, som passer til dit barn og interiøret i børneværelset, vil det bidrage til en behagelig atmosfære, også når det er tid til leg og hygge. Her er et par punkter, som du bør være opmærksom på, når du skal bestemme dig for et børne-gardin.

  • Funktion: De fleste af vores børnegardiner er både dekorative og funktionelle. Vælger du et rullegardin med kædetræk, kan du lynhurtigt lukke lyset ude, når der er brug for det.
  • Design: I sortimentet finder du både gardiner i enkle og diskrete farver og mønstre og med farver og motiver.
  • Størrelse: Vi har gardiner i mange forskellige størrelser. Tjek målene under de enkelte modeller.

Når du har fundet frem til det helt rigtige børnegardin, bestiller du det nemt og hurtigt her på føtex.dk.