Vægklistermærker

Skal børneværelset dekoreres på en sjov måde? Så er wallstickers til væggen lige noget for jer. På føtex.dk har vi vægklistermærker med populære Disney-figurer og mange andre søde motiver. Se vores udvalg af vægklistermærker herunder.

Vægklistermærker til børn

Har du et kreativt barn, der gerne vil have ny dekoration på sit værelse? Med vægklistermærker giver du dit barn mulighed for at sætte klistermærker med deres yndlingsmotiver på væggen, døren eller møbler med en glat overflade. En sjov og spændende måde at dekorere børneværelset på. 
 

Tre grunde til at vælge væg klistermærker til børneværelset

  • Dit barn kan få sine yndlings-figurer op på væggen
  • Vægklistermærker lader dit barn udfolde sin kreativitet
  • Du kan nemt flytte eller udskifte vægklistermærkerne
     

Vægklistermærker er sjove for børn at dekorere børneværelset med. De er nemme at sætte op, flytte rundt og udskifte med nye vægklistermærker. På den måde kan barnet også lege med figurerne.
 

Sådan bruger du vægklistermærker:

Vægklistermærker er nemme at bruge og virker på mange måder ligesom almindelige klistermærker. De er nemme at sætte op på væggen og andre glatte overflader, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan de arrangeres. 

Hvor du i gamle dage måtte købe tapet med motiver på, er vægklistermærker en ny og genial måde at lade dine børn have deres yndlings-figurer og -motiver på væggen. Når de er vokset fra dem og begyndt at interessere sig for andre superhelte eller figurer, kan vægklistermærker blot pilles ned og erstattes med nye. 

Med vores store udvalg af vægklistermærker er vi sikre på, at du kan finde lige præcis den figur, som dit barn ønsker sig allermest på væggen.  
 

Vægklistermærker til alle aldre

Der findes vægklistermærker til både piger og drenge i alle aldre. Du kan blandt andet finde de kendte figurer fra børneeventyrerne, tegnesfilmsfigurer, superhelte og meget andet.

Så køb vægklistermærker i dag hos os, og gør dit barn glad med denne sjove, anderledes og kreative måde at dekorere børneværelset på. Vores udvalg vokser, og vi får hele tiden nye, populære vægklistermærker hjem.