Fødselsdagen er i fuld gang. Se alle de vilde tilbud HER

Barbie

28 produkter
Chelsea™​-dukke med pony
269 kr.
31 x 25 x 12cm
Fast lav pris
463 kr.
37 x 27 x 14cm
Fast lav pris
463 kr.
Med Chelsea-dukke og 2 kæledyr
299 kr.
Barbie®-dukke blond, med hvalp, kuffert, klistermærker og 10+ tilbehør
249 kr.
Barbie® Daisy-dukke, lyserødt hår, pink hår, kurvet, med killing, guitar, kuffert, der kan åbnes, klistermærker og 9 stk. tilbehør
249 kr.
Med 5 stykker tilbehør inklusive et kamera og en rygsæk
149 kr.
DVD
49,95 kr.

Barbie – et eventyrligt univers på børneværelset

Barbie blev skabt af den amerikanske legetøjsproducent Mattel tilbage i 1959. Alderen trykker dog på ingen måde den populære dukke. Der er siden den første Barbie-dukke kommet mange nye til. Hver gang der sendes en ny udgave på markedet, afspejler den samtiden og tøjet og tilbehøret den aktuelle mode og tidens trends. Som fan af det fantastiske Barbie-univers vil der hele tiden være noget nyt og spændende at opdage, udforske og lege med.
 

Tre grunde til at vælge Barbie

  • Stort udvalg af dukker, tilbehør og udstyr, dvd’er, spil osv.
  • Høj kvalitet, lækkert design og superflot forarbejdning
  • Mulighed for at kombinere det hele på kryds og tværs
Læge, forsker, dyrlæge, skøjteløber, rytter, sygeplejerske eller musiker? Lad dit barn drømme stort med Barbie karrieredukker, eller lad det skabe spændende lege og fantastiske eventyr med sin nye veninde, som f.eks. en prinsesse eller en havfrue. Mulighederne er ganske enkelt utallige. 
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Så tag en snak med dit barn, og glæd dig over, at du ved at forære hende en ny Barbie-dukke, bidrager positivt til leg, læring og personlighedsudvikling på børneværelset.
  • Udvikling: Legen stimulerer fantasi og kreativitet.
  • Identitet: Rollelege, hvor barnet glider ind i en rolle og kopierer situationer fra dets dagligdag eller fra film og spil, er med til at udvikle en selvforståelse og er personlighedsskabende. 
  • Social forståelse: Leg med dukker og i samspil med andre er med til at lære barnet at lytte til andres forslag, idéer og holdninger og selv byde ind med egne meninger. På den måde understøttes dets sociale kompetencer.
Når du har fundet frem til en dukke, et spil, en dvd eller en smart Barbie-rygsæk, som nok skal vække begejstring, bestiller du det på føtex.dk. Du har naturligvis 30 dages returret.
 

Med Barbie er det muligt at skabe en hel verden med biler, stalde, fester og alt hvad der ellers hører til.

Din Barbie kan pynte sig i de største balkjoler og i de nyeste, fashionable sæt med fine, høje hæle.

Du kan købe en lang række tilbehør til Barbie, så det er muligt at klæde dukkerne moderigtigt på, hvad enten de skal til skolebal eller en tur i hestestalden. Du kan også holde et eventyrligt bryllup med hvide kjoler, feer og magi.