Frost

62 produkter
Nr. 83
99,95 kr.
DVD
64,50 kr.
Blu-ray
64,50 kr.
Din lille prinsesse vil elske at synge med til sangene
250 kr.
100 x 140 cm
139 kr.
140x200
199 kr.
Af: Disney
59 kr.
Tag sandkassen med indenfor uden alt rodet
199 kr.
Fra 3 år
149,95 kr.
108 x 75 x 75cm
Fås kun online
387 kr.
Lav dine egne musik og sangmix
599 kr.

Frost

Er dit barn også blevet smittet med den berygtede Frost-feber? Fascinationen af Disney Frost er kommet for at blive, og derfor har vi på føtex.dk naturligvis også helgarderet os inden for Frost-ting fra det kendte Disney-univers. Gå på opdagelse blandt de mange spændende muligheder her på siden, og glæd dit barn med alt fra Frost legetøj, Frost dukker og Frost spil til Frost møbler og Frost sengetøj.
 
Spørger du dine børn, kan de sikkert ikke få nok af Elsa, Anna, Olaf og de andre skønne karakterer fra Disneys store filmsucces Frozen – eller Frost, som filmen hedder på dansk. Du finder filmen her blandt vores udvalg af Disney film, men er filmen ikke nok, kan Frost-universet også nemt integreres i børnenes lege i det daglige. Her på siden finder du både Frost-ting til indretning af børneværelset, herunder Frost møbler og Frost sengetøj, og selvfølgelig masser af skønt Frost legetøj, herunder Frost dukker og Frost spil med de elskede figurer fra filmen. Her er til timevis af underholdning for både små og store fans af Disney Frost, og vi udvider løbende sortimentet med nye, spændende Frost-ting inspireret af filmen. Her på siden finder du blandt andet:
  • Tasker og kufferter med Frost 
  • Frost dukker og bamser
  • Kreativt aktivitetslegetøj med Frost
  • Frost sengetøj og møbler til børneværelset
  • Frost frisørhoveder som der kan sættes hår og lægges makeup på
Du har således rig mulighed for at få mere Frost ind hjemme hos dig og din familie, så forkæl børnene med en lækker overraskelse i form af nyt Frost legetøj eller andet med Disney Frost til hjemmet. 
 
Se også vores øvrige udvalg af produkter til børneværelset samt vores brede sortiment af børneudstyr og legetøj til familiens yngste. 

Køb ting med Disney Frost online på føtex.dk

Mangler du en gave til dit eget barn eller til en anden heldig pige eller dreng, som du har kært, og som fortjener at blive forkælet? Så er Frost legetøj eller andre produkter med Disney Frost altid et hit! Tag et kig på de mange spændende muligheder, og find lige de produkter, som barnet mangler eller vil blive allermest glad for. 
Vi har et af de største udvalg af produkter med Frost, du kan finde online. Bestil dine ønskede Frost-ting hjem med bare få klik, og få billig fragt og hurtig levering lige til døren eller til din nærmeste føtex, hvor du selv kan hente dine bestilte varer, når det passer ind i din hverdag, eller du alligevel er forbi os for at handle. Vi glæder os til at sende dine valgte produkter med Frost afsted til dig, så du snart kan glæde et heldigt barn med nyt og lækkert Frost sengetøj, Frost møbler eller måske nyt Frost legetøj. Valget er helt op til dig!